zand, kakkerlakken en thee - Reisverslag uit Khartoem, Soedan van Patrick Lemmers - WaarBenJij.nu zand, kakkerlakken en thee - Reisverslag uit Khartoem, Soedan van Patrick Lemmers - WaarBenJij.nu

zand, kakkerlakken en thee

Door: Patrick Lemmers

Blijf op de hoogte en volg Patrick

08 Februari 2008 | Soedan, Khartoem

Zo, dat is ook weer goedgegaan met de vlucht en de bagage :) Lekker rustig gisteren, toen we aankwamen, en vandaag is het weekend, dus in de stad is het ook rustig.
Al veel mensen ontmoet en ook alweer wat oude bekenden gezien. En ja, wat doe ik nou in een internetcafe nu ik net hier aangekomen ben? Maarja, Michiel is nu ook aan het typen en wat foto's aan het uploaden, dus dan kan ik ook maar meteen net zo goed wat typen.

Morgen gaan we ook wat rondhangen, want vrijdag is hier het weekend, en sinds 2 wkn is zaterdag ook een vrije dag. Zondag gaan we waarschijnlijk beginnen op de universiteit, als alles dan geregeld is, maar dat zien we dan wel.

Tot die tijd is alles relax :)

Ons appartement, waar Michiel en ik zitten, is echt huge! Maar we delen het met een paar kakkerlakken en spinnen, dus dat is wel gezellig. Vanmiddag even een beetje schoonmaken, want het is hier en daar ook nog een beetje bah. Maarja.. strx nog wat eten vanavond misschien ook nog een beetje rondlopen.
Het is hier iig lekker warm en de zon schijnt hard! 30 graden halen we wel :) Dus dat is al beter dan die anderhalf jaar herfst in Nederland die ik toch echt wel een beetje zat was geworden ;)

OK, binnenkort ook wat plaatjes/filmpjes, denk ik.
Oh, en m'n telefoon doet het hier niet, dus sms en bellen zal niet gaan, helaas.

Tot snel weer :)

• 08 Februari 2008 - 15:07

David:

Ja heel goed, weer zo'n onderhoudende blog van mensen op afstand ;) Fijne tijd daar! Het zal je verheugen te horen dat het hier ook ineens lente-achtig weer is geworden ;-) Groet! David

• 08 Februari 2008 - 16:02

Cor:

hé Patrick,
    goed te horen dat je veilig bent aangekomen en dat je nieuwe kleine vriendjes hebt :)
    Ben benieuwd naar foto's/filmpjes
    doe Chiel, Flo en Louk de groeten

• 08 Februari 2008 - 16:32

Ronald:

Heej Patrick!

Tijdje geleden alweer...de stikstof is ondertussen alweer vervlogen ;-)

In ieder geval veel plezier, succes en mooie ervaringen gewenst...

Bij terugkomst is het tijd voor een bieravond o.i.d. wat mij betreft...

Ciao,

Ronald

• 08 Februari 2008 - 19:35

Mark:

Mooi dat je goed aangekomen bent! Da's toch wel spannend met zo'n maatschappij. Geniet ervan.

• 08 Februari 2008 - 22:03

Armando:

Hey broer!
    Goed dat de reis goed verlopen is. Ik ben benieuwd naar je voortgang in Soedan!
    Veel plezier!

Grt, arr

• 09 Februari 2008 - 05:07

George:

Yoyo! Normaals Heul Veul Plezier[tm] (en nuttigheid uiteraard) gewenst. Overigens: kakkerlakken en spinnen = bah. Ik ben geloof ik blij dat ik er niet bij ben :p

• 09 Februari 2008 - 10:50

Eefje:

Hé Patrick!

Fijn dat je goed aangekomen bent, ik ben nu al benieuwd naar de foto's! Veel plezier daar en succes met de nuttigheid en het lesgeven. Ohja, bedenk me nu dat ik aflevering 2 van seizoen 4 moet downloaden. Ga ik nu even doen :D.

Groetjes aan Michiel!

liefs

• 09 Februari 2008 - 10:59

Marloes:

Hey patick!

Fijn dat je goed bent aangekomen :)
    Veel plezier in Soedan!
    En wees lief voor de beestjes ;)

• 09 Februari 2008 - 11:15

Thomas:

Nogmaals veel plezier en succes!

• 09 Februari 2008 - 14:22

Martijn:

Hé heel veel plezier in Sudan. Het is daar inderdaad wat warmer dan hier maar vanochtend scheen hier ook de zon en was het heerlijk.

Ik ben benieuwd naar de foto's en filmpjes.

Groet,

Martijn

• 10 Februari 2008 - 00:05

Jochem:

Ah! Gezellig! Eindelijk weer een blog die IK kan volgen :)

Zorg dat je ook lekker veel ontspant daar in Sudan. Geniet van de zomerse temperaturen aldaar. But mind you, op een gegeven moment gaat de zomer ook weer vervelen. ;)

Groeten vanuit Adelaide, Australie

• 10 Februari 2008 - 11:39