...and so it begins
Door: Patrick Lemmers
Blijf op de hoogte en volg Patrick
08 Januari 2008 | Nederland, Leiden
Nou, dan moet ik er ook maar aan geloven... nóg een WaarBenJij.Nu :)
Geen lange reis voor mij als aanleiding, maar ik begin goed met een tripje van 6 weken naar Sudan. Begin februari zal ik vertrekken. Geen idee wanneer precies en ik weet ook niet helemaal wat ik daar nou ga doen enzo. Maar ach, da's een beetje de charme ervan, hou ik mezelf maar voor :p
Hoe dan ook, meer berichten zullen volgen. En ook zeker foto's :)
Voorlopig nog ff door met studeren en m'n stage. En tussendoor wat Arabisch bijspijkeren en eens bedenken wat ik nog allemaal in huis moet halen om dit te overleven.
Hoe dan ook, meer berichten zullen volgen. En ook zeker foto's :)